tag:blogger.com,1999:blog-2040483269655729089.post6574381115349884422..comments2024-03-27T11:20:28.125+04:00Comments on Bunatati de prin lume adunate: Cum se folosesc vasele tagines (vase de lut sau ceramica)Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/06153713827996235850noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2040483269655729089.post-89719335693864429722019-02-21T21:05:39.219+04:002019-02-21T21:05:39.219+04:00Puiul de curte cu legume se face perfect in 45 min...Puiul de curte cu legume se face perfect in 45 minute,cel cumparat se face in cca.25-30 minute,tajinul smaltuit l-am folosit fara pregatire prealabila(l-am cumparat direct de la producator-Franta)s-a comportat ideal...se poate folosi vasul la orice fel de carne plus legume,gateste repede,mancarea este aromata...atentie la apa,care trebuie sa treaca de jumatatea vasului,astfel mancarea se poate arde,...daca carnea este grasa,nu mai folositi ulei,nu-i nevoie ,doar masline fara samburi,sau felii de avocado...tajine, este o achizitie buna!TAMAS ELENAhttps://www.blogger.com/profile/16723935942973247293noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2040483269655729089.post-61388296851820956602016-10-20T18:18:56.885+04:002016-10-20T18:18:56.885+04:00Merci de pont,
Aceleasi sfaturi de pregatire al t...Merci de pont,<br /><br />Aceleasi sfaturi de pregatire al tajinei smaltuite le-am primit de la producatorii de tajine din Fes(Maroc): http://www.artnaji.com/en/<br />In schimb atunci cand am luat o tajina nesmaltuita din Lyon(era importata tot din Maroc), mi-a recomandat sa o scufund o zi in apa apoi sa o "ung" cu un cartof crud inainte de prima folosire. <br />Aceleasi operatiuni trebuie reluate daca nu se foloseste vreme de 6 luni.<br /><br />Merci inca o data! elcanohttps://www.blogger.com/profile/01513255196370288578noreply@blogger.com