Pagini

duminică, 10 februarie 2013

Pui cu iaurt in stil indian




Carnea de pui nu se numara printre favoritele mele dar preparata in acest fel, usor picanta cu o aroma si un gust deosebit iti cere parca sa o placi.

Ingrediente:


un pui 1200 g
o bucata ginger aprox.10cm
6 catei de usturoi
3 linguri de iaurt Danone Nutriday Natural
1 lingura coriandru macinat
1 lingura curry
1 lingura praf de ardei iute
1 lingura turmeric(curcuma)
1 lingurita chimion macinat
sare dupa gust

Preparare:


 
 
Se amesteca toate ingredientele uscate impreuna cu iaurtul si se face o pasta cu care sa unge puiul. Se lasa in frigider la marinat cateva ore(2-3) ori peste noapte dupa care se introduce in cuptorul incins in prealabil la 180 C pentru o ora, o ora si 30 min sau pana capata o culoare galbena-rosiatica.
 
 
 
 
 
 
Se serveste cu orice fel de garnitura.
 
 
 
 
 
 
Pofta buna!
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu