Carnea de pui nu se numara printre favoritele mele dar preparata in acest fel, usor picanta cu o aroma si un gust deosebit iti cere parca sa o placi.
Ingrediente:
un pui 1200 g
o bucata ginger aprox.10cm
6 catei de usturoi
3 linguri de iaurt Danone Nutriday Natural
1 lingura coriandru macinat
1 lingura curry
1 lingura praf de ardei iute
1 lingura turmeric(curcuma)
1 lingurita chimion macinat
sare dupa gust
Preparare:
Se amesteca toate ingredientele uscate impreuna cu iaurtul si se face o pasta cu care sa unge puiul. Se lasa in frigider la marinat cateva ore(2-3) ori peste noapte dupa care se introduce in cuptorul incins in prealabil la 180 C pentru o ora, o ora si 30 min sau pana capata o culoare galbena-rosiatica.
Se serveste cu orice fel de garnitura.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu