Se spune ca planificarea meselor ne poate aduce o serie de beneficii. Fie ca avem de gatit pentru o persoana, pentru doua sau pentru o familie mai numeroasa timpul pe care il vom pierde planificand meniul saptamanal va economisi nu numai timp, mai tarziu, efort si bani, dar ne vom imbunatatii obiceiurile alimentare. Nu am incercat asta pana acum dar vreau sa incerc. Am scris acest articol special pentru doamna
Elena - Bucataria Elenei, o doamna draga mie, cu multa experienta, a carei parere cred ca ma va ajuta. Multi dintre voi ii cunoaste-ti
blogul si poate ca asteptati cu nerabdare, ca si mine de altfel, sfaturile ei.
Am sa va dau cateva motive pentru care ar tebui sa incepem chiar de maine sa planificam meniul saptamanal dar si cateva motive contra acestei practici. Va astept sa imi spuneti si voi ceea ce credeti despre planificarea meniului saptamanal, ati incercat sa faceti un plan, ati reusit sa va tineti de el, daca nu ati facut un plan va astept sa imi spuneti de ce nu ati facut inca, iar daca nu ati reusit sa il respectati va rog sa imi spuneti care au fost motivele pentru care nu v-ati tinut de el. Si pentru ca fata mea a vrut sa ma ajute si sa faca activitatea de planificare a meniului mai atractiva mi-a facut doua liste ( lista cu meniul saptamanal si lista de cumparaturi ) pe care le ofer celor care vor hotari se-si planifice meniul, si nu numai, daca va veti abona la postari.