Web Toolbar by Wibiya

miercuri, 6 ianuarie 2016

Sos de merisoare


Acest sos dulce-picant de merisoare este delicios servit cu friptura de curcan, carne de pui, prepelita, rata, sunca dar si cu inghetata, cheesecake sau orice alt desert simplu. 

Ingrediente:

100 g zahar brun
sucul de la 2 portocale mari (puteti sa inlocuiti sucul de portocale cu vin rosu)
1 lingurita coaja rasa de portocala
1 foaie de dafin
1 baton de scortisoara
4 cuisoare
500 g merisoare proaspete sau congelate

Preparare:

Se pune zaharul impreuna cu sucul de portocale si condimentele intr-o cratita la foc mic. Cand zaharul s-a topit se adauga merisoarele si se lasa sa fiarba la foc mic pentru 10-15 minute. 


Spargeti bine toate fructele folosind o furculita sau pisatorul de cartofi, amestecati si gata puteti pune sosul in borcan. Pentru un gust intens se foloseste rece dupa 2 zile. 




4 comentarii:

  1. 토토 Thank you for sharing your thoughts. I really appreciate your efforts and I will be waiting for your further post thank you once again.

    RăspundețiȘtergere
  2. I like what you guys are usually up too. This type of
    clever work and exposure! 스포츠토토
    Keep up the terrific works guys

    RăspundețiȘtergere
  3. As I website possessor I believe the articles here is very excellent, thanks for your efforts. 바카라사이트

    RăspundețiȘtergere