Web Toolbar by Wibiya

miercuri, 8 august 2012

Vacanta in stilul James Bond

Inspirata fiind de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice m-am gandit sa va dau o idee de vacanta in cazul in care mergeti la Londra.
Unul din zece turisti care viziteaza Londra merg acolo pentru a vizita locuri celebre vazute in filme. Ce ziceti sa va numarati si voi printre ei.
Vacanta ta in stilul James Bond.

Unde va cazati:Incercati The Dorchester unde atat James Bond cat si Fleming au stat.
Hotelul este ideal situat pe Park Lane cu vedere spre Hyde Park. Cinci minute de mers pe jos de la staţia de metrou Hyde Park Corner, la un pas de Bond Street, Piccadilly şi Oxford Street.

Sau poate vreti sa stati la Ritz un alt hotel de renume mondial situat in Piccadilly cu vedere la Green Park, unul dintre cele mai frumoase parcuri din Londra, unde James Bond a stat in filmul Diamonds Are Forever.

Sau, de ce nu, la faimosul hotel Savoy, recent renovat, unde James Bond a stat intotdeauna.

Ce vizitati.

Daca vreti sa vedeti locurile in care s-au facut filmarile incepeti cu o vizita la Buckingham Palace unde in filmul Die Another Day Gustave Graves s-a parasutat din elicopter.
Experimentati apoi Londra in stilul James Bond printr-o plimbare plimbare in josul Tamisei intr-o barca de mare viteza ca si in filmul The World is Not Enough, treceti apoi pe la sediul MI6 in Vaux-hall Cross, The Tower of London, Tabacco Dock si Millenium Dome. Colatoriti apoi doar 2 ore in afara Londrei la Hampshire si vizitati The National Motor Museum in Beaulieu, sediul MI6 in filmul WWII, acum gazduind o gama larga de masini autentice vazute in filme. Plimbativa apoi pe strada Ebury unde, in Moonraker, Hugh Draxs isi avea ascunzatoarea. Iar la sfarsit vizitati St' James's Park unde Bond si Gala Brand si-au luat la revedere.

Sperand ca v-a placut aceasta idee am sa revin si cu alte locuri celebre din filme ca: Love Actually, Sherlock Holmes, Harry Potter, Bridget Jones's Diary si altele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu