Web Toolbar by Wibiya

luni, 5 august 2013

Pranz sau cina de cinci stele acasa

 
 
Acesta este un subiect tare drag mie si vreau sa va indemn sa incercati cat mai des posibil sa luati cina sau pranzul intr-o ambianta si la o masa cat mai placute.

De obicei facem asta cand sarbatorim ziua de nastere sau cea a numelui, de Pasti, Craciun sau Revelion, dar incercati sa transformati pranzurile de duminica sau chiar cina de fiecare zi intr-o experienta cat mai placuta. Uitati de oboseala sau de stresul fiecarei zi si savurati asa cum se cuvine o masa lunga in compania celor dragi.
Decorati masa in culori indraznete sau folositi farfurii de diferite forme, folositi-va imaginatia si lasati personalitatea voastra sa se vada , nu trantiti mancarea pur si simplu in farfurie ci incercati sa o aranjati cat mai frumos. Nu aduceti oalele in care ati gatit la masa, puneti mancarea in vase speciale pentru servit. Cat timp o sa va ia asta, poate o jumatate de ora mai mult dar va veti simti mult mai bine.
 
Nu uitati de flori. Nu trebuie sa fie ceva foarte scump, un buchet de flori de camp intr-un borcan va arata superb fara sa coste o avere.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu