Web Toolbar by Wibiya

miercuri, 1 aprilie 2015

Traditie si gastronomie romaneasca - Provocarea lunii aprilie


Daca ati citit articolul meu Mucenici Muntenesti ati observat ca particip la o alta provocare culinara, o idee a Ginei , care mie imi place. Traditie si gastronomie romaneasca este proiectul ei si ne propune sa gatim romaneste si sa povestim despre traditiile si obicieiurile noastre. Gazda fiecarei luni propune o tema, iar cei care doresc sa participe fac o reteta sau scriu despre traditiile din acea luna. Daca esti blogger scrie un articol sau fa o reteta romaneasca, respectand tema propusa si pune distribuie link-ul in grupul pe facebook creat special. Daca nu ai blog prepara reteta cu tema propusa, fa-i o poza si scrie un post in acelasi grup pe FB. Daca nu ai cont de FB poti sa trimiti un email la adresa pe care o gasesti la Contact . Nu uita ca sunt si premii lunare si unul la sfarsit de an.
Si pentru ca in aprilie eu sunt gazda acestei provocari va propun ca tema pentru aceasta luna, Drobul, in orice forma, de miel, cu ficatei de pasare, cu ciuperci, etc., si pentru ca in curand va fi o sarbatoare importanta, Pastele, va propun, de asemenea sa vorbim si despre traditiile romanilor de Paste. Sper sa va placa si sa participati cat mai multi.  La sfarsitul lunii voi publica o parada cu toti participantii.
Spor la gatit si scris ;) .

5 comentarii:

  1. Articolul meu pregatit cu mare drag pentru acesta provocare
    http://laverainbucatarie.blogspot.ro/2015/04/drobul-si-traditiile-romanilor-de-paste.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, aduc si aici link-ul cu articolul postat azi dimineata. http://panacris.blogspot.ro/p/traditii-romanesti.html Multumesc.

    RăspundețiȘtergere