Web Toolbar by Wibiya

Despre mineBuna tuturor,
Numele meu este Cerasela si scriu in acest blog. De cativa ani locuiesc in Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, dar am crescut si trait in Rm. Valcea.
Imi place sa incerc retete noi, sa citesc reviste culinare, carti de bucate, colectionez retete de peste tot, ziare, reviste, cataloage supermarket.
Cu cativa ani in urma m-am casatorit cu un egiptean. Daca pentru multi convietuirea a doua religii si culturi diferite, in armonie, nu este posibila pentru mine este. Blogul meu Saffron & Dates vreau sa fie, ca si viata mea de zi cu zi, doua culturi amestecate intr-un mediu unic care sa aduca o aroma de toleranta si care sa arate ca fuziunea si armonia este posibila. In felul meu incerc sa elimin barierele dintre cultura araba si cea occidentala.
In acest blog veti gasi atat retete simple cat si complexe, retete internationale dar mai ales retete apartinand bucatariei orientale, retete pe care le-am invatat de la soacra si cumnata mea.

Va astept cu mare drag si sper din tot sufletul sa va placa ce gasiti aici.

Va multumesc mult ca v-ati oprit si ati citit si sper sa reveniti.

Un comentariu:

  1. Buna Cersalea. Imi pare bine sa te cunosc. Felicitari pentru blog. Te astept si la mine pe pagina www.gretarachita.ro, poate gatim ceva impreuna.

    RăspundețiȘtergere