Acest sos dulce-picant de merisoare este delicios servit cu friptura de curcan, carne de pui, prepelita, rata, sunca dar si cu inghetata, cheesecake sau orice alt desert simplu.
Ingrediente:
100 g zahar brun
sucul de la 2 portocale mari (puteti sa inlocuiti sucul de portocale cu vin rosu)
1 lingurita coaja rasa de portocala
1 foaie de dafin
1 baton de scortisoara
4 cuisoare
500 g merisoare proaspete sau congelate
Preparare:
Se pune zaharul impreuna cu sucul de portocale si condimentele intr-o cratita la foc mic. Cand zaharul s-a topit se adauga merisoarele si se lasa sa fiarba la foc mic pentru 10-15 minute.
Spargeti bine toate fructele folosind o furculita sau pisatorul de cartofi, amestecati si gata puteti pune sosul in borcan. Pentru un gust intens se foloseste rece dupa 2 zile.
Mulțumesc :)
RăspundețiȘtergere토토 Thank you for sharing your thoughts. I really appreciate your efforts and I will be waiting for your further post thank you once again.
RăspundețiȘtergereI like what you guys are usually up too. This type of
RăspundețiȘtergereclever work and exposure! 스포츠토토
Keep up the terrific works guys
As I website possessor I believe the articles here is very excellent, thanks for your efforts. 바카라사이트
RăspundețiȘtergere