Web Toolbar by Wibiya

marți, 21 august 2012

Cea mai buna luna pentru concediu

Suntem aproape la sfarsitul lunii august. Pentru unii dintre noi vacanta s-a terminat. Incep scolile, ne intoarcem la serviciu, la rutina de fiecare zi. Altii nu au apucat sa isi faca inca concediul iar sezonul estival se apropie de sfarsit. Nu fiti tristi. Daca dati o cautare pe Google veti vedea ca cea mai buna luna sa va petreceti vacanta este luna septembrie. Toate agentiile turistice ofera pachete turistice la preturi mult mai mici ceea ce inseamna ca vacanta va fi mai ieftina, deci accesibila mai multor categorii sociale, incep programele pentru seniori si multe altele.
Unde mergem in septembrie?

                                                         
                                                            Portugal - The Algarve


Pai sa incepem cu Europa unde clima este placuta in multe tari, cu soare mult si temperaturi calde ideala pentru a calatorii.
Grecia este mult mai atractiva, Croatia ofera un climat mediteranean de-a lungul coastei Marii Adriatice, Portugalia are in continuare o vreme placuta numai buna pentru a vizita toata tara.

                                                                         China

Daca preferati sa vizitati Asia, China si Japonia sunt foarte atractive in aceasta perioada a anului ca sa nu mai vorbim de India sau Sri Lanka. Daca sunteti amatori de aventura puteti vizita Nepalul care se afla la inceputul sezonului turistic.

                                                               Cape Town - Africa de Sud

Sau poate va place Africa si atunci puteti vizita Tunisia, Maroc sau Egipt si de ce nu Africa de Sud care se afla in plina primavara. Dar nu uitati nici Australia unde primavara abia incepe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu