Web Toolbar by Wibiya

marți, 17 iunie 2014

Imbratisari virtuale la inceput de vara

Iata ca provocarea Virtual hug a ajuns si la mine. Ma bucur foarte tare sa vad ca niste oameni care poate nu se cunosc in realitate isi trimit ganduri frumoase prin intermediul acestei initiative. Ce poate fi mai frumos pentru un blogger decat sa sti ca munca ta este apreciata de alte persoane, iar daca acestia mai sunt si ei bloggeri ca si tine bucuria este si mai mare. Se zice ca exista invidie intre noi si ca nu privim cu ochi buni succesul altuia, dar adevarul este altul, apreciem munca celuilalt pentru ca fiecare din noi este unic in felul lui. Poate ca ceilalti ne-au inspirat si ne-au ambitionat, unii poate chiar ne-au devenit modele asa ca aceste mici gesturi pe care le facem arata cu totul altceva decat ceea ce se spune prin mediul virtual despre bloggeri. Dar sa nu mai vorbesc atat si sa va arat cine la cine s-a gandit in aceasta luna si va invit sa le cititi articolele ca sa aflati singuri de ce.

Prima a sosit Xandrinne si ale ei ispravi culinare care a preparat o delicioasa Pasca poloneza ca imbratisare pentru cea dupa care a preparat aceasta prajitura - Irina.


Doamna Elena ii trimite o imbratisare delicioasa sub forma unor Placinte(cosulete) cu mascarpone si zmeura  Cristinei Rusu

 
Cristina ne face o Tocanita de pui cu castraveti murati  pe care a facut-o dupa reteta Zinei pe care o imbratiseaza cu drag (va las pe voi sa descoperiti de ce).
 
 
Minunea asta de Tarta cu praz si mozzarella a venit ca o imbratisare pentru mine din partea Diei Daria careia ii multumesc din nou pentru surpriza frumoasa pe care mi-a inseninat ziua.
 
 
Stefy harnicuta ne prepara un Chec cu urda, ciocolata si rahat pentru draga noastra furnicuta Monica 
  
 
Monica nu doar primeste imbratisari ci si ofera asa ca ne pregateste o Ciorba de peste cu leustean  pentru TeoBucatar .
 
 
Si daca ati rezistat pana acum sa stiti ca mai am doua minunatii asa ca nu plecati pentru ca urmatoarea imbratisare vine sub forma unor Prajituri cu morcov si crema de branza pe care Maria le ofera cu un zambet larg Paulei - Enjoy Dessert a carei reteta a fost sursa de inspiratie.
 
 
 Avem liber la placinte, ne invita Loredana,  care isi trimite imbratisarile catre Cristina si Carolina.
 
 
Si dupa atatea bunatati vin si eu cu niste Sirop de trandafiri, imbratisarea mea catre Gina Bradea , ca sa ne racorim putin si sa va mutumesc si imbratisez pe toate pentru gandurile si vorbele frumoase pe care le-ati daruit.
 
 


7 comentarii:

  1. Frumoasa parada!
    Vin si eu la un pahar de sirop!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Loredana. Te astept cu drag la mai multe nu doar la un pahar.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Multumesc si eu pentru participare. Pasca ta o voi incerca cu siguranta.

      Ștergere
  3. Cred ca-i una dintre cele mai frumoase parade a lu' V. Hugu! Io astept cu mare interes cutia misterelor care luna asta m-a pus in mare incurcatura:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Maria, este frumoasa datorita voua. Cat despre cutia misterelor, Monica ne-a facut-o luna asta, grea provocare.

      Ștergere
    2. Foarte frumoasa parada si cel mai grozav lucru este ca din ce in ce mai multi oameni au gasit timp sa-si arate aprecierea pentru cei din jurul nostru care-i inspira, ajuta, admira, dupa caz. Felicitari Cerasela si tuturor!

      Ștergere